Het doolhof is het goud naar het lichtMijn visie en missie

Mijn visie is om bij te dragen aan een sociaal domein waarin zelfsturing en emancipatie van professionals  de norm is. Specifiek  werk ik met thema’s als zelfliefde ontwikkelen en gaslighting stoppen.   

Ik ben een expert in ontwikkelingsgericht werken, herstel, relaties en de taal van het onderbewustzijn. Kunst is voor mij een grote inspiratiebron. Deze gebruik ik om ervaringsgericht naar antwoorden te zoeken. De intuïtie en instincten van mijn deelnemers vormen de leidraad  om existentiële antwoorden te vinden.

Naar mijn idee zijn de theorie, methodieken en vaardigheden ondersteunend in dat proces. Ik vind het belangrijk om proces en resultaat te scheiden.  

Het is mijn wens om professionals te  leren hoe je leert. Ik voel me bevoorrecht om dankzij nieuwe ervaringskennis hen een positieve verandering te laten creëren voor zichzelf,   hun cliënten en hun collega’s. Ik krijg er energie van om leidinggevenden dankzij hun  persoonlijke en professionele ontwikkeling te zien bijdragen aan  stabielere  organisaties.     

Ik heb meer dan twintig jaar ervaring in het werken met cliënten als stress-counselor en faciliteer sinds 2019 levensveranderende begeleidingstrajecten. Dit doe ik binnen het volwassenonderwijs  voor hbo-onderwijsinstellingen als Supervisor.   

Sinds 2022 verzorg ik ook team- en organisatiecoaching als Begeleidingskundige. Tevens heb ik ervaring als Opleider, Lesontwikkelaar  en Docent. Ik kan werken met de adem als Therapeut. 

Mijn missie is om het menselijk lijden voor mensen veel begrijpelijker en transparanter te maken op zijn bedoelingen. Ik weerspiegel dingen voor diegenen die onderscheid willen leren maken tussen wat echt is en onecht en van daaruit te durven leren leven én werken. 

Het geschenk van mijn eigen lijden is dat ik een ander mensbeeld heb mogen creëren hetgeen mijn manier van werken revolutionair heeft veranderd. 

 

 

 

Het Labyrint van Poitiers

Wellicht vraag je je af waarom ik heb gekozen voor het labyrint van Poitiers als mijn bedrijfslogo. Het antwoord op deze vraag ligt diep geworteld in mijn filosofie. Anders dan een doolhof hoef je je weg niet te zoeken. Je wordt geleid door het pad. Zo kun je dus nooit verkeerd lopen.
Hoogstens ben je jezelf niet bewust dat je altijd goed loopt.  Maar hoe kom je daar achter?
Ik help je een licht te schijnen op het goede, het ware en het schone met als doel om hier bewustzijn op te ontwikkelen.  
mijn waarom