Ontdek je verborgen potentieel

Supervisie

Welkom bij mijn supervisie: een reis naar het hart van professionele ontwikkeling, doordrenkt met medemenselijkheid en diepgaande betekenis. Mijn visie is geworteld in het streven naar een sociaal domein waarin zelfsturing en emancipatie van mensgerichte professionals de norm zijn. Ik geloof dat wanneer professionals hun verborgen potentieel ontdekken, zij niet alleen zichzelf versterken maar óók hun cliënten empoweren om diepere krachten te ervaren en hun leven vorm te geven. Dit geloof vormt de essentie van mijn missie: begeleiding bieden aan professionals zoals jij, zodat je kunt groeien, bloeien en een blijvende impact kunt hebben.

Mijn supervisie is meer dan alleen het ontwikkelen van technische vaardigheden; het is een existentiële ontdekkingsreis naar wie we zijn, wat ons drijft en hoe we betekenis kunnen vinden in onze professionele en persoonlijke ervaringen. In onze sessies faciliteer ik een veilige ruimte waarin jij de vrijheid hebt om jouw uitdagingen ten aanzien van levensthema’s te verkennen. 


Als ervaren begeleider begeleid ik je bij het verkennen van essentiële thema’s zoals zingeving, keuzevrijheid, verantwoordelijkheid, existentiële angsten, levensdoelen en persoonlijke ontwikkeling. Of je nu een coach, counselor, therapeut of een andere professional bent, mijn supervisie biedt je inzicht in de kernaspecten van jouw werk. Als je zoekt naar een holistische benadering van professionele ontwikkeling, dan is het zaak om deze onderliggende supervisie te verkennen.

Een leertraject, zowel individueel als in groepsverband, bestaat uit 10 tot 15 gesprekken.

 Centraal staat de vraag: hoe kan ik een nog doortastender professional worden? 

Een leertraject voor zowel individuele als groepssupervisie bestaat uit 10 tot 15 gesprekken. 

Lees hier meer over mijn doelgroep. 

Waar word jij écht blij van?