Counseling en co-therapie voor professionals

Stresscounseling met een visie voor groei en emancipatie

Welkom bij mijn stresscounseling, een reis naar existentieel welzijn en persoonlijke groei. Het werken met levensthema’s staat hierin centraal. Deze is ingebed in mijn visie om bij te dragen aan een sociaal domein waarin zelfsturing en emancipatie van mensgerichte professionals de norm is. Ik geloof dat wanneer professionals hun verborgen potentieel ontdekken, ze niet alleen zichzelf versterken, maar ook hun cliënten helpen fundamentele krachten te ervaren om hun leven vorm te geven. Als counselor met kenmerken als creativiteit, kritisch denken en een onderzoekende aard, ben ik ingesteld op het ondersteunen van professionals zoals jij.

Counseling en co-therapie voor professionals

Counseling in de vorm van individuele begeleiding is bedoeld om de diepere oorzaken van problemen aan te pakken. Voor complexe situaties bied ik co-therapie in samenwerking met andere professionals in het werkveld.

Samen werken we aan het welzijn van zowel jou als je cliënten.

Kijk hier voor welke doelgroepen ik counseling aanbied.

Existentieel welzijn: verdieping in het menselijk bestaan

Existentiële vragen over het doel van het leven, zingeving, sterfelijkheid en vrijheid zijn inherent aan het menselijk bestaan. Als professionals worden we vaak geconfronteerd met deze diepgaande kwesties, zowel in ons persoonlijke leven als in onze interacties met cliënte

Existentieel welzijn gaat verder dan traditionele benaderingen en vraagt om een holistisch perspectief op welzijn. Ik richt mij op de volledige essentie van ons mens-zijn.

Een counselingtraject omvat maximaal 10 gesprekken, afhankelijk van de behoeften. De centrale vraag bij deze begeleiding is: hoe pak ik als professional de oorzaken van deze situatie aan?

Hoe kan ik jou ondersteunen?
Existentiële vraagstukken

We graven dieper in de kern van het menselijk bestaan. Jij zult leren hoe jij vragen kunt onderzoeken die jou en je cliënten blokkeren, waardoor je beter voorbereid bent om met deze thema’s om te gaan.

Versterking van je vaardigheden
Leer nieuwe technieken en benaderingen van existentiële welzijnsprincipes in je therapie. Ontdek hoe je cliënten kunt helpen bij het vinden van zingeving, omgaan met sterfelijkheid. 

Een netwerk van ondersteuning
Hoe sluit ik mij aan bij gelijkgestemde professionals die zich richten op existentieel welzijn? Ik deel kennis, ervaringen en inspiratie om jouw  impact te vergroten. Ik ga verder dan de gangbare discussies en jij verkent de achterliggende vragen die jou bezighouden.

Een counselingstraject bedraagt maximaal 10 gesprekken, afhankelijk van de vraag. 

De centrale vraag bij deze begeleiding is: hoe pak ik als professional de oorzaak van deze situatie aan? 

 

 

Sta je wel eens stil bij waar 'iets' nou zijn oorsprong heeft? En waarom?